uyarı

Lütfen Dikkat. Mause ile aşağı inme sorunu yaşıyorsanız ; klavyenizdeki yön tuşları ile aşağıya inerek kitabı okuyabilirsiniz. Tarayıcınız Google Chrome ise böyle bir sorun yaşayabilirsiniz.
Site Yönetimi bu aksaklıktan dolayı sizlerden özür diler.
Eser Kanunu Koruma Yasasından : Bu Eser Yazar Tarafından İzin Alınmadan Başka Bir Yerde Yayınlanamaz. İsimler Ve Kişiler Değiştirilip Kopyalanamaz. Eserin İzinsiz Yayınlandığı Takdirde Yayınlayan Kişiler Hakkında Yasal Yollara Başvurulacağını Beyan Ederim.

Romanın Son Haberlerini Almak İçin www.facebook.com/zombilerindunyasi sayfasından bizleri takip edebilirsiniz.

İLETİŞİM : zombilerin.dunyasi@gmail.com

9 Şubat 2014 Pazar

11. Özel Bölüm Ölümcül Dövüş

Zombilerin Dünyası 3. Yılına Özel, Ölüm Dövüşü Özel Bölüm


Yıl 1997

Beyefendi '' Hepinizi buraya neden getirdim bilmek istiyorsunuz ''

'' Özel eğitimlerden geçtiniz ''

'' İlk önce 64 kişiydiniz buraya geldiğinizde.. 32 kişi kaldınız.. Şimdi ise 16 kişisiniz.. ve üzgünüm ki sekiz kişi daha burayı terk edecek.. ''

'' Sizler Allah tarafından seçilmiş olanlarsınız. ''

'' Buradan tek bir şampiyon çıkacak ''

'' O şampiyon bizim de ülkeninde şampiyonu olacak ''

'' Bütün askerlerin başı olacaktır ''

'' Sorusu olan ''

Mirza '' Ben bütün askerlerin başı olmak istiyorsam ? ''

'' Sadece Sebastian'ın başı olmak istiyorsam ''

'' Baş derken diğer anlamda değil ''

Beyefendi gülümsedi.. '' O zaman dövüşmezsin Mirza ''

'' İlk dövüşte ölürsün ''

'' Yenilmez Mirza ''

Mirza '' Anlaştık o zaman ''

Beyefendi '' Seyfo ''

'' Torbayı getirin ''

Seyfo '' Emredersiniz Efendim ''

Beyefendi '' Asit ilk sıra senin seç bakalım ''

'' Torbanın içinden bir isim al ve yüksek ses ile oku ''

Asit hızlıca yerinden kalktı koşar adımlarla yürüdü ve torbaya elini soktu. Bir kağıdı eline aldı. Kağıdı açtı..

Asit '' Kocaeli  '' diye bağırdı..


Son 16

Asit vs Kocaeli

Şeytan vs Sansar

Ölüm Meleği vs Kabil

Ateş vs Habil

Mirza vs Ares

Barut vs Tuncay

Sebastian vs Kabus

Argo vs Medet



Barut Tuncay'a karşı..  Barut'un üstünlüğü ile geçen karşılaşmayı Barut kazandı.. Rakibi Mirza oldu..

Barut Tuncay'ı dövmeye devam ediyor. Tuncay'ın bütün vücuduna Barut'un sert yumrukları gelmeye devam ediyor.. Barut Tuncay'ı cezalandırıyor sanki. Tuncay tekrar yere düştü.. Barut geldi ve Tuncay'ın boynunu kırdı.. Kazanan Barut oluyor..


Şeytan Sansar'a karşı.. Şeytan ile Sansar başa baş bir mücadele ile son dakikalara girdiler.. Şeytan son dakikalarda yaptığı hamleler ile Sansar'ı öldürmeyi başardı..

Şeytan ve Sansar iyice yoruldular.. Fakat ikiside mücadeleyi bırakmıyor.. ilk hata yapan kaybedecek gibi görülüyor.. Sansar tekme attı. Fakat Şeytan Sansar'ın tekmesini yakalıyor. Şeytan Sansar'ın bacak arasına bir yumruk atarak Sansar'ı kısır ediyor.. Sansar yerde acı içinde kıvranırken Şeytan Sansar'ın acımadan boynunu kırıyor..

Asit, Kocaeli'ye karşı.. Asit'in büyük üstünlüğü ile geçen dövüşü Asit kazandı. Rakibi Şeytan oldu..

Kocaeli ve Asit birbirlerine sert ifadeler ile bakıyorlardı.. O kadar darbe almasına rağmen Kocaeli hala ayaktaydı.. Kocaeli pes etmek istemiyordu. Fakat artık çok yorulmuştu.. Asit Kocaeli'ye doğru koşarak geldi ve Kocaeli'nin göğsüne ayağının tabanı ile sert bir tekme vurdu. Kocaeli aldığı tekme ile sırt üstü yere düştü. Asit Kocaeli'nin kafasına vurmaya başladı.. Kocaeli son nefesini Asit'in ayaklarının altında verdi..  

Kabil, Ölüm Meleği'ne karşı .. Ölüm Meleği Kabil'i dövüş başlar başlamaz kombine yumruklarla birlikte yere düşürdü. Ne olduğunu bile anlamaya fırsatı olmayan Kabil'in boynunu hemen kırıverdi. 

Ateş. Habil'e karşı.. Ölüm Meleği Kabil'i öldürürken. Ateş ise Habil ile denk bir mücadele içerisine girdi. Fakat bu dövüşten Ateş galip çıkmayı bildi..

Argo, Medet'e karşı.. Argo Medet'i fena dövdü.. Rakibini küçümsedi.. Medet'in hiç bir şansı yoktu.. Fakat rakibine çok acı çektirdi.. Medet'in iki kolunu birden kırdıktan sonra öldürdü..


Ares, Mirza'ya Karşı..  Ares'in Mirza'ya karşı şansı olmadı. Müsabaka başlar başlamaz Mirza rakibini direk öldürdü..


Kabus, Sebastian'a karşı..  Sebastian Kabus'u oyalanmadan öldürmeyi başardı..


Üç gün sonra ..

Son Sekiz  : 8

Asit vs Şeytan

Ölüm Meleği vs Ateş 

Mirza vs Barut

Sebastian vs Argo



Asit Şeytan'a Karşı...

Asit ve Şeytan büyük bir rekabet halindeydiler.. Birbirlerinden asla hoşlanmazlardı..Asit ve Şeytan savaş alanının ortasına gelmişlerdi. Beyefendi ile Seyfo ve diğer askerler ikilinin kapışmasını bekliyorlardı.. 

Asit ve Şeytan Beyefendiye doğru dönüp selamlarını verdiler.. Beyefendi '' Başlayın '' dedi.. Şeytan ve Asit birbirlerine bakıyorlardı.. Bir ipteki iki cambaz misali. Doğru zamanı ve doğru hamleyi bekliyorlardı. Yavaşça birbirlerine yaklaşıyorlardı. ilk hamle önemliydi.. İkiside birbirlerinin başka rakipler ile yaptıkları karşılaşmaları izlemişti. O yüzden kafalarında bir dövüş planı uygulamışlardı.. Asit sonunda ilk hamleyi yaptı..  Koşarak Şeytan'ın üzerine geldi. Şeytan ise kendini geri çekti. Şeytan kendini geri çekince Asit durdu.. Bu sefer Şeytan bir hamle yaptı fakat bu seferde Asit geriye doğru çekildi. Birbirlerinin oyununu bozmayı iyi biliyorlardı.. Dakikalarca birbirlerini tarttılar. Fakat ikiside daha hamle yapmamıştı.

Asit Şeytan'a yaklaşarak sağ yumruğunu havaya kaldırdı.. Şeytan gardını almıştı. Fakat Asit yumruk yerine birden Şeytan'ın diz kapağının arka kısmına tekmeyi vurdu. Şeytan bir anda ayağını kırarak yere eğildi. Asit bir yumruk da suratına çıkartarak Şeytan'ı yere serdi. Asit Şeytan'ı yerden kaldırmadan saldırmaya devam etti. Şeytan'ın kafasına bütün gücü ile bir tekme attı. Şeytan yerde yuvarlandı. Asit Şeytan'ı yerden yere vuruyordu. Yerden kalkmasına fırsat tanımıyordu.. Şeytan bir türlü yerden kalkamıyordu.. Asit yerde yatan Şeytan'a bir tekme daha vurdu.. Şeytan'ın burnundan kan gelmeye başlamıştı. Asit Şeytan'nın artık işini bitirmişti.. Ayağının tabanı ile bütün kinini ve öfkesini kusarak Şeytan'ın kafasını ezmeye başladı.. Suratını tamamen dağıttı. Dişlerini döktü.. Burnunu dümdüz etti.

Kazanan Asit..

Mirza Barut'a karşı..

Mirza ve Barut karşı karşıya geldiler.. Mirza ağır adımlarla yürüyordu. Barut ise çoktan yerini almıştı.. Barut kemiklerini kütürdetiyordu.. Barut'un üzerinde asker kıyafeti varken. Mirza'da ise bir bol bir kot pantolon üzerinde sadece asker künyesi ve ayağında bot vardı.

Barut '' Hep bu anı bekledim ''

Mirza '' Seni beklettiğim için özür dilerim ''

'' Sigara yaksaydın daha hızlı gelirdim ''

Barut '' Hangimizin daha güçlü olduğunu sonunda göreceğiz ''

Mirza '' Kardeşin de aynılarını diyordu ''

'' Erkenden gitti rahmetli ''

Barut bu laftan sonra koşarak Mirza'nın üzerine doğru geldi. Mirza ise bir anda omuzun üstünde Barut'ta doğru yuvarlandı. Ve Barut'un ayaklarını yerden kesti. Barut yüz üstü yere çakıldı.. Ama hemen ayağa kalktı. Mirza zaten ayaktaydı.. Barut tekrardan Mirza'nın üzerine doğru koştu. Mirza ise yerinde sabit bekliyordu. Mirza'ya tam sarılıp yere düşüreceği anda Mirza'dan bir tekme Barut'un suratında patladı. Barut tekrardan yerdeydi. Barut yerdeki kumlara vurdu ve tekrardan ayağa kalktı. Barut tekrardan Mirza'nın üzerine doğru koştu. Mirza'da Barut'un üzerine doğru koşarken birden ayaklarına kaydı ve Barut'u tekrardan yere düşürdü. Barut ile Mirza 'nın dövüşmesi devam ediyordu.. Dövüş Mirza'nın büyük üstünlüğü ile devam ediyordu.

Seyfo '' Barut'ta hiç bir şey yok ''

Beyefendi '' Mirza çok sakin biri. ''

'' Barut'u çok sinirlendirdi ''

'' Dövüşmek aslında tamamen psikolojik bir şey. Tamam hız yumruk her şey çok önemli ama en önemlisi sakin olmayı başarabilmek. ''

'' Mirza çok sakin biri ''

'' O yüzden asla kaybetmez ''

'' ve dikkat ediyorsan Mirza savunma uyguluyor ''

'' daha saldırmadı ''

'' Barutu yormaya çalışıyor ''

Barut yerden kalkarken avucunun içine kum aldı ve ağır hareketlerle yerden kalktı.. Mirza ile göz göze geldiler.. Barut ağır adımlarla Mirza'nın üzerine doğru geliyordu..

Barut '' Keşke benim kardeşim sen olsaydın ''

Mirza '' Neden ''

Barut '' O zaman dünyaya kafa tutardık ''

Mirza '' Dünya ya kafa tutma gibi bir isteğim yok ki benim ''

'' Dünyaya kafa tutacaksam da , sana ihtiyacım yok ki benim ''

Barut Mirza'nın gözlerine doğru kumu fırlattı. Mirza bir an afallarken Barut Mirza'nın suratına tekmeyi vurarak yere düşürdü.. Mirza yerdeydi.. Mirza hiç bir şey göremiyor ve gözleri çok acıyordu.. Mirza yerden kalkmadan Barut koşarak geldi ve Mirza'nın kafasına bir tekme vurdu. Mirza yerde yuvarlandı. Mirzayı arkadan yakaladı.. koluyla boğazını sıkarken diğer eliyle de kafasına bastırıyordu.. Mirza'yı arkadan arkadan sarılmış ve boğuyordu sağ koluyla. Mirza'nın canı çok yanıyordu.. Boğuluyordu. İyi sıkıştırmıştı Mirza'yı.. Mirza yavaşça ayağa kalkmaya çalışıyordu.. Ama sonunda ayağa kalkmayı başardı. Barut ise hala onu boğuyordu. Barut'a dirsek vurmaya başladı. Barut'a vurduğu üçüncü dirsekten sonra Barut biraz da olsa ellerini gevşettiği anda Mirza kafasının arkası ile Barut'a kafayı attı. Barut'un o an burnu kırıldı. Aldığı kafanın etkisi ile Barut gerisin geriye gidiyorken Mirza Barut'un ayaklarına bir tekme attı ve Barut'u yere düşürdü..Barut'a doğru yürüdü.. Barutun gözlerine baş parmağı ile bastırmaya başladı. Barut acıdan bağırıyordu.. Barut'un gözlerine bastırmaya devam ediyordu Mirza.. Barut'un gözlerinden kan geliyordu.. Barut'u kör etmişti.. Barut gözlerinin içeriye doğru kayması ile ölümü kaçınılmaz oldu..


Ateş Ölüm Meleği'ne karşı..

İki kardeş birbirlerine doğru bakıyorlardı.. Ateş koşarak geldi ve Ölüm Meleği'ne bir sağ yumruk attı. Sonra bir sol yumruk. Sonra tekrar bir sağ yumruk. Ölüm Meleği yere düştü.. Ölüm Meleği ayağa kalktı. Ateş tekrardan saldırdı. Sol yumruk attı Ateş. Fakat Ölüm Meleği Sol yumruğunu kesti ve Ateş'e sol yumruğu ile karşılık vererek Ateş'i yere düşürdü. Ölüm Meleği Ateş'in yerden kalkmasını bekliyordu.. Ateş yerden kalktı ve tekrar saldırdı Ölüm Meleği'ne. Ölüm Meleği bu sefer öldürücü tekmesini Ateş'in suratında patlattı. Ateş tekrar yere düşmüştü. Ölüm Meleği yerde yatan kardeşinin üzerine gitmiyordu. Ateş tekrar ayağa kalktı ve Abisine doğru yaklaştı. Ölüm Meleği Ateş'i boğazından tuttuğu gibi havaya doğru kaldırdı ve sırt üstü yere çarptı. Ateş'in canı çok yanmıştı. Fakat Ateş vazgeçmeden tekrardan ayağa kalkmayı başardı. Ateş tekrardan saldırdı Ölüm Meleği'ne. Ölüm Meleği sakince Ateş'in bütün hamlelerini savuşturmayı başardı. Ateş'e bir kafa attı. Ateş tekrar yere yığıldı. Ölüm Meleği yerdeki kardeşine saldırmadan bekliyordu..

Ateş vazgeçmeden tekrar kalktı. Bir fırsatını bulup Ölüm Meleği'ne yumruk attı. Ölüm Meleği'nin ağzından kan geliyordu.. Ölüm Meleği sinirlendi ve Ateş'in üzerine doğru koşarak karnından yakaladı ve havaya kaldırıp yere bıraktı. Ateş yüz üstü yere düşmüştü. Ateş yavaşça toparlandı. Ölüm Meleği üzerine doğru koşarken Ateş bir tekme attı. Ölüm Meleği'nin kasıklarına gelen bu tekme Ölüm Meleği'ni yere düşürmüştü. Ateş Yere düşen Ölüm Meleği'ni tekmelemeye başladı. Karnını göğsünü kafasını. Neresine denk gelirse gelsin acımadan tekmeliyordu abisini. Sanki karşısındaki abisi değil kan davalı düşmanıydı. Ölüm Meleği yerde yatarken Ateş'in ayağından yakaladı ve yere düşürdü. Sonra ise üstüne geldi. Suratını yumruklamaya başladı kardeşinin. Ölüm Meleği yumruklarını defalarca Ateş'in suratında patlattı. Ateş'in suratı dağılmış ve yarı baygın çaresiz bir şekilde yerde yatıyordu.. Ölüm Meleği kardeşini boğmaya başladı.. Ateş'in direnecek gücü kalmamıştı.. Yavaşça gözlerini kapattı..



Argo Sebastian'a karşı..


Argo '' Hep bu anı bekledim kardeşim ''

Sebastian '' Bende ''

Argo ile Sebastian birbirlerine yumruk atmaya başladılar bile. Bir Sebastian vuruyor bir Argo vuruyordu. Birbirlerini dövüyorlardı. Sebastian sağlı sollu Argo'ya vurmaya başladı ve Argo yere düştü. Argo hemen ayağa kalktı ve koşarak Sebastian'a bir tekme attı. Suratına gelen tekme darbesi ile Sebastian yere düştü. Argo yere düşen Sebastian'ın kafasına vurmak isterken Sebastian aniden yerde yuvarlandı ve Argo'nun tekmesinden kurtuldu. Sebastian ayağa hemen kalktı. Argo koşarak üzerine geldi Sebastian'ın.. Sebastian geriye doğru çekildi ve sağ yumruğunu Argo'nun suratında patlattı. Sonra ise sol yumruğu geldi Sebastian'ın.. Arkasından Bacak arasına doğru bir tekme attı. Argo bacak arasını tutarken Sebastian kafa attı Argo'ya.. Argo'yu sakız gibi yere yapıştırdı.. Argo toparlanmaya çalışırken suratında patlayan tekme ile tekrar yere düştü. Yerde yuvarlandı Argo. Argo'nun kafasına bir tekme daha attı Sebastian.. Sebastian acımasızca Argo'ya eziyet çektiriyordu. Argo'yu yerde bıraktı ve ellerini havaya kaldırdı.. Sıra sende '' Ölüm Meleği '' diye bağırıyordu Sebastian.. Argo toparlanıyordu yavaştan.. Argo toparlandı ve Koşarak Sebastian'a saldırdı. Tekmeleri Sebastian'ın suratına doğru savuruyordu. Fakat Sebastian onları kollarını kullanarak savuşturuyordu. Argo bir yumruk attı. Sebastian Argo'nun yumruğunu yakaladı.. Bileğini birden kırıverdi Argo'nun.. Sonra ise diğer bileğini de kırıverdi.. Argo acı içinde yerde kıvranıyordu.. Sebastian geldi ve boynunu kırıverdi Argo'nun..


Üç gün sonra ..

Beyefendi '' Son dört .. ''

Mirza vs Sebastian

Ölüm Meleği vs Asit

'' Artık yumruk yumruğa marifetlerinizi sergilediniz. ''

'' Artık kılıç ve kalkan ile neler yapabileceğinizi görelim ''

'' Her savaşçı bir tane kılıç ve bir kalkan seçsin ''


Asit. Ölüm Meleği'ne karşı..

Asit ve Ölüm Meleği birer tane kılıç ve kalkan almışlardı.. Kılıç ve kalkanlar çok ağırdı.. Alışkın değillerdi. Kılıç savaşında güçten ziyade teknik önemliydi.. Asit veya Ölüm Meleği'nin hangisinin daha güçlü olursa olsun. Tekniği iyi olan kazanacaktı.. Birbirlerine selam verdiler.. Ölüm Meleği kardeşinden sonra şimdi de Askerini öldürmeyi deneyecekti..

Asit birden kılıcını kaldırdı ve Ölüm Meleği'ne vurdu. Ölüm Meleği kalkanı ile Asit'in saldırısını geçiştirdi. Kendisi bir hamle yaptı fakat Asit hamleyi savuşturdu.. Kalkan ve Kılıç ile dövüşmek zordu.. Bir daha birbirlerine saldırdılar. Asit kalkanını iyi kullanarak Ölüm Meleği'ne bir kılıç darbesi daha savurdu. Fakat Ölüm Meleği bu saldırıyı da geçiştirmeyi başardı. Sonrasında ise Kılıcını Asit'in ayaklarına doğru savurdu. Asit'i bacağından yaralamıştı. Ölüm Meleği etrafında dönerek Asit'in kolunu da kılıç ile kanattı. Asit birden kalkanı kılıç gibi savurdu ve Ölüm Meleği'nin kafasına doğru hamlesini yaptı kalkanla. Ölüm Meleği bu hamleyi beklemediği için geriye doğru adım atarken Asit kendi etrafında dönerek kılıcını savurdu bu seferde. Ölüm Meleği Asit'in kılıcından kaçamamış ve karnından yaralanmıştı.. Tekrar toparlandı Ölüm Meleği ve tekrar saldırıya geçti. Asit bu saldırı karşısında hiç bir şey yapamıyor sadece savunma yapıyordu. Ölüm Meleği bütün gücü ile kılıcı Asit'in üzerine doğru savuruyordu. Asit kalkanı ile savunma yapıyor ama birbiri ardına gelen kılıç darbeleri Asit'i çok zor durumda bırakıyordu. Ölüm Meleği Kalkana vura vura Asit'i yere düşürürken birden kılıcı yerdeki Asit'in göğsüne saplamıştı bile. Asit'in canı çok yanıyordu '' komutanım özür dilerim '' dedi.. '' Sizi onurlandıramadım '' dedikten sonra gözlerini kapattı ve ölmüştü.. Ölüm Meleği ise kana bulanmış kılıcı yere attı..

Mirza Sebastian'a Karşı..  

Mirza ve Sebastian savaş alanının ortasında birbirlerine bakıyorlardı.. Birbirlerine saldırmıyorlardı.. Bekliyorlardı.. Seyfo '' Size dövüşün '' dedik duymadınız mı ? diye bağırdı.. Mirza '' Dövüşmüyorum '' dedi.. Seyfo '' Neden '' diye bağırdı.. Mirza '' Sebastian'ın canını yakarak burada komutanlık kazanacağıma '' hiç bir şey olmamayı tercih ederim.. Seyfo '' Sen bilirsin '' diye bağırdı.. Seyfo '' Öldür onu Sebastian '' diye bağırdı.. Sebastian '' Saçmalama Seyfo. Mirza'yı öldüreceğime kendim öleyim daha iyi '' dedi alaycı bir ses tonuyla. Seyfo askerlere emretti '' Nişan alın '' .. Askerler birden Mirza ve Sebastian'a nişan aldılar.. Mirza '' Beyefendi ben bu dövüşten çekiliyorum '' dedi. Beyefendi '' Fakat birinizin üstün olduğunu kanıtlaması lazım Mirzacım '' diye cevap verdi. Sebastian '' Mirza ile dövüşerek üstünlük kanıtlayabileceğim bir durum yok '' Mirza '' Eski usul ile hallederim biz '' Beyefendi '' Nasıl '' Mirza '' Bekleyin ''

Mirza ve Sebastian kılıçlarını ve kalkanlarını yere attı. Taş Kağıt Makas oynadılar.. Mirza Taş yaptı. Sebastian ise Kağıt.. Mirza birden kendini yere attı ölmüş numarası yaptı.. Sonra ayağa kalktı.. Kazanan Sebastian dedi ve Sebastian'ın elini kaldırdı bir boksör gibi.. Alkışlayın diye bağırdı.. Kendide alkışlıyordu..

Seyfo '' Ama efendim ''

Beyefendi '' Bunları öldürsen de dövüşmeyecek bunlar ''

'' Bırak nasıl istiyorlarsa ''


Üç gün sonra ..

Sebastian Ölüm Meleği'ne Karşı..

Sebastian Ölüm Meleği ile karşı karşıya geldi.. Birbirlerine sert ifadeler ile bakıyorlardı.. Birden Sebastian saldırıya geçti. Kalkanı ile Ölüm Meleği'nin vücuduna sertce vurdu.. Ölüm Meleği sendeledi..Sebastian Ölüm Meleği'nin etrafında daireler çizerken kılıcı ile bir anda saldırmaya başladı. Ölüm Meleği Sebastian'ın hızlı ve agresif saldırısına karşılık vermekte zorlanıyordu.. Ölüm Meleği ani atağa kalktı. Fakat her vurduğu kılıç darbesi Sebastian'ın kalkanından öteye geçemiyordu. Sebastian birden durdu ve Ölüm Meleği kılıcını kaldırıp tekrar Sebastian'a doğru vurdu. Kalkana gelmişti. Sebastian ise hemen kılıcı ile Ölüm Meleği'ne doğru vurdu fakat buda Ölüm Meleği'nin kalkanına gelmişti. İkisi soluk soluğa kalmışlardı.. Aralarındaki rekabet devam ediyordu.. 

Sebastian kalkanı attı. Ölüm Meleği'de kalkanı attı. Kılıçlar ile birbirlerine saldırdılar. Sebastian saldırıyor Ölüm Meleği savunuyordu. Sonunda Ölüm Meleği hata yaptı. Elindeki kılıç düştü. Sebastian kılıç ile saldırmaya devam etti. Kaburgalarından bir darbe aldı Ölüm Meleği.. Kanamaya başladı karın boşluğu.. Sonra diğer kaburgalarından da bir darbe aldı.. Sonra ise göğsünden.. Sebastian peynir ekmek gibi doğruyordu Ölüm Meleği'ni.. Bir kaç aldatmaca hareket yaparak Ölüm Meleği'ni şaşırtan Sebastian birden Ölüm Meleği'nin boğazını kesiverdi. Ölüm Meleği yavaşça kendini yere doğru bırakırken her şey onun için bitmişti..


Ölüm Meleği '' Ben aslında Sebastian'a kaybetmedim.. Ben Kardeşim bana saldırdığında bu savaşı kaybetmiştim.. Sonra ise Asit bana saldırdı.. İkisini birden öldürmek zorunda kaldım.. Ne uğruna ne için ? Kimin için ? Bu savaş'ın sebebi neydi ? Eskiden savaşlar altın, toprak, nam için yapılıyordu. Şimdiki savaşlar ne için yapılıyor ? Sebastian kendi kanından olmayan Mirza ile dövüşmeyi ret ederken Ateş ve Asit ile neden dövüşmek zorunda kaldım.. Elime suratıma kan bulaştı.. Artık bu kan bana bulaşmayacağı için içimde büyük bir huzur var... ''

Ölüyorum..

Ölüyorum..

'' Duysana .. ''


Bir ay önce ..

Bir hafta önce ..

Doktor Bey '' Bu bir simülasyon. Bütün DxN kobaylarında bunu kullandık. ''

'' İleriyi görmek için uyguladığımız bir şey ''

'' Gelecek vadeden askerlerin bilgilerini bilgisayara yükledikten sonra bir dünya oluşturuyoruz ''

'' Her askerin DNA yapıları ile birlikte hareket ederek otuz yaşındaki Fiziksel, güç ve savaş kapasitesi, zekasını bilgisayar ortamında hesaplıyoruz. Otuz yaşındaki benliği ortaya çıkıyor. ''

'' Bir başka değişle bu koltuklara oturdukları ve bu dünyaya bağlandıkları zaman Kendilerini otuz yaşındaymış gibi kontrol edecekler ''

'' Aldıkları darbeler sonucu beyinlerine bir sinyal gidiyor. Oda aldıkları darbenin şiddetine göre o bölgede acı veriyor. Bir yorgunluk hesabı da olduğu üzere.. Simülasyonda bayıldıkları yada öldükleri zaman otomatik olarak sanal dünyadan  bağlantı kopuyor ''

'' Asıl önemli olan bir şey ise birey kendini o yaşta sanması .. ''

'' O yaştaki düşünceleri olması ''

'' Ayrıca anıları olacak geçmişle alakalı '' 

'' Kendi özgür iradeleri ile dövüşecekler ''

'' Hiç bir riski yok ''

'' Atari salonu gibi ''

Beyefendi '' Benide simülasyona sokabilir misin ? ''

'' Ayrıca kendilerinden gizlemek istiyorum bu durumu ''

'' Sonra gerçeği açıklarım ''

Doktor Bey '' Açıklamanıza gerek yok hipnoz ile unuttururuz ''

Beyefendi '' Bunu sevdim. 50 adamımla beraber bende bu dövüşlerde olacağım ''

Doktor Bey '' Siz bu deneye girecek askerleri belirleyin yeter ''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder