uyarı

Lütfen Dikkat. Mause ile aşağı inme sorunu yaşıyorsanız ; klavyenizdeki yön tuşları ile aşağıya inerek kitabı okuyabilirsiniz. Tarayıcınız Google Chrome ise böyle bir sorun yaşayabilirsiniz.
Site Yönetimi bu aksaklıktan dolayı sizlerden özür diler.
Eser Kanunu Koruma Yasasından : Bu Eser Yazar Tarafından İzin Alınmadan Başka Bir Yerde Yayınlanamaz. İsimler Ve Kişiler Değiştirilip Kopyalanamaz. Eserin İzinsiz Yayınlandığı Takdirde Yayınlayan Kişiler Hakkında Yasal Yollara Başvurulacağını Beyan Ederim.

Romanın Son Haberlerini Almak İçin www.facebook.com/zombilerindunyasi sayfasından bizleri takip edebilirsiniz.

İLETİŞİM : zombilerin.dunyasi@gmail.com

2 Şubat 2012 Perşembe

24 Şubat 2010 Yeni Ziyaretçi ( 7. Bölüm )

Asit in odası : Asit Fulya yı öpüyordu. Saçlarına dokunuyor boynunda dudaklarını gezdiriyordu. Asit elleriyle Fulya nın bacaklarını göğüslerini okşuyordu. Fulya nın askılı body sini çıkartı. Fulya her zamanki gibi sütyen giymemişti. Asit göğüslerini emmeye başladı Fulya nın. Fulya nın göğüslerini emiyordu. Fulya aşkım acıyor diye karşılık veriyordu ama Asit Fulya nın göğüslerini ısırıyordu. Fulya nın göğüsleri Asittin ısırık izleriyle mosmor olmuştu. Asit Fulya yı kucağına aldı. Eteğinin altından kalçalarını sıkıyordu. Fulya inliyor çılıklar atıyordu. Fulya gir artık içime diye inliyordu. Asit soyunmaya başladı. Asit soyundu Fulya nın tangasını eliyle kopardı. Fulya nın bacaklarını açtıktan sonra bir hamlede içine girdi. Fulya Asit in sırtını tırnakları ile çiziyordu. Asit ise hızlı bir şekilde Fulya nın içine girip çıkıyordu. Fulya daha fazla dayanamadı sarsıla sarsıla boşaldı. Asit in durmaya niyeti yoktu içine girmeye devam ediyordu. Asit Fulya yı yatağa doğru domalttı. Tekrardan içine girmeye başladı. Sert girip çıkarken içine saçlarını da çekiyordu. Kalçalarını tokatlıyordu Fulya nın. Fulya ise kendinden geçiyordu. İnliyordu bağırıyordu. Sertçe girip çıkıyordu Asit. Acımadan Fulya yı becermeye devam ediyordu. Fulya tekrar gelmişti ve tekrar orgazmın doruklarına ulaşmıştı. Asit duracak gibi değildi. Fulya yı kucağına aldı. Fulya Asit in kucağında Asiti içine alıyordu. Asit ise kolları ile kalçalarını sertçe sıkıp bırakıyordu. Fulya Asit e sırtı dönük kucağına oturdu. Tekrar deli gibi üstünde zıplıyordu. Asit ise geliyorum dedi. Beraber sarsıla sarsıla boşalacakları sırada Alarm çaldı. Hapishane radarlarıydı. Güvenlik üst seviyede tuttukları için karadan gelen her türlü şeye karşı çalıyordu. Fulya durar gibi oldu Asit ise devam et bir iki dakikadan ölmez kimse dedi. Asit orgazm olduktan sonra hemen Fulya yı üstünden yatağın öbür tarafına doğru çevirdi. Kalktı aceleyle üstünü giyiyordu. Fulya bu duruma bozulmuştu ama gene de ses etmedi. Asit üstünü giyerken Fulya ya sakın buradan çıkma kapıyı da kitle eğer dışarıda bir çığlık sesi duyarsan sakın bakma çekmecede silahlar ve araba anahtarları var üstünde hangi plaka olduğu yazıyor diye talimat verdi. Fulya ise dikkatli ol diyebildi sadece. Asit : Zombilerse sadece kafalarından vur. Asit Fulya yı dudaklarından öptü ve hemen aşağıya doğru kontrol odasına indi.

Asit: Sansar radarda gelen şey nedir ?
Sansar : Bilmiyorum fakat çok hızlı haraket ediyor.
Asit : Zombi olabilir mi ?
Sansar : Sanmıyorum. Saatte 30 Km hızla gelen bir zombi görmedim daha önce.
Asit : Diğerleri nerede ?  
Sansar : Tampon bölgenin dışındaki kulede 2 ye 2  eşleşmesiyle pusuya yattılar.
Asit : Tamam bende gidiyorum sen burada kal.
Bir tane 1995 model siyah renkte Doğan marka araba geliyordu. Egzozundan dumanlar çıkıyordu. Arabanın içindekiler görülmüyordu.
Ölüm Meleği : Beyler herkes dikkatli olsun.
Ateş : Hiç araba kullanan bir zombi görmedim !
Ölüm Meleği : Zombi görmediğini biliyorum ama zombi adayı olabilirler.
Tampon bölgenin dışındaki kapıya kadar doğan marka araba geldi. Arabanın kapıları açıldı. Arabanın içinden 2 tane bayan inmişti.Bize yardım edin diye kameraya el sallıyorlardı. Bağırıyorlardı. Açın kapıyı lütfen diye. 
Ölüm Meleği : Tuncay Beraber aşağıya iniyoruz. Ateş ve Mustafa yerlerinizi kaybetmeyin. Bizi koyurun.
Tuncay ile Ölüm Meleği  kapıyı açtılar. Karşılarındaki kızlara nişan almış vaziyette ellerinizi kaldırın diye bağırdılar. Kızlar daha ne olduğunu bile anlamamışlardı 
durun o şeyler peşimizde biz düşman değiliz Türk üz deseler de Ölüm Meleği ve Tuncay ın ciddiyetinden korkarak ellerini kaldırdılar.
Kızlardan te ki ben Dilara buda kuzenim Buket dedi.
Tuncay : İyi. Isırıldınız mı ?
Dilara : Ne ısırılması
Tuncay : Zombiler tarafından ısırıldınız mı ?
Dilara : Hayır Isırılmadık. Üniversite öğrencisiyiz. Erzakımız bitti. Açlıktan ölmek üzereydik. Aklımıza kapalı yer olarak burası geldi bi. Buraya gelmek istedik. Birilerinin olacağını düşündük.
Tuncay : Bütün elbiselerinizi çıkartın. Sütyen ve külot dahil.
Dilara : Hayatta olmaz !
Tuncay : İçeri girmek istemiyorsanız siz bilirsiniz. Isırılmadığınıza emin olmamız gerekiyor.
Buket : Isırılmadık yalan mı söyleyeceğiz size.
Tuncay : Muhtemelen evet.
Buket ve Dilara mecburen üstlerinde ne var ne yoksa soyundular. 
Buket : Al gördün mü her yerimi var mı ısırılma filan.
Tuncay : Giyinebilirsiniz. Lütfen içeri buyurun !
Ölüm Meleği : Sanki dışarıda ateşli fıstıklar şehri var.  Işığı gören geliyor. 

Dilara ve Bukette yemek verildi. Günlerdir aç oldukları yemeği hızlı ve büyük iştahla yedikleri belliydi. Yemekleri bitmişti.  Ölüm Meleği : Pelin Fulya kızlara temiz bir şeyler verin duş filan alsınlar dinlensinler sonra konuşuruz. Pelin tamam diyerek kızları yukarı katların birine götürüyordu. 
Ertesi gün olduğunda kahvaltıya indi Dilara ve Buket Pelin ile Fulya onlara eşlik ediyordu. Hikayelerini anlatmaya başladılar
Dilara : Erkek arkadaşım erzak almaya gitti. Geldiğinde ısırılmıştı. Bir süre sonra yaklaşık 3 gün sonra onlardan oluverdi. Bizde onun kafasına sopayla vura vura etkisiz hale getirdik. Erkek arkadaşının resmini gösterdi sonra. Herkes bu duruma üzülmüştü. Asit Sivillere silahlı ve yakın dövüş eğitimi vermek istediğini söyledi. Böylelikle Ferit in neden olduğu gerilim bir noktada azalacağını düşünmüştü. Siviller bir tarafta askerler bir tarafa ayrılmıştı. Kimse kimseye dokunmadan gül gibi geçinip gidiyorlardı.
Fikrini harekete geçirdi. İlk gün fazla insan katılmamıştı. Asit ve Ateş uygulamalı yakın dövüş eğitimi veriyorlardı. 
Sivillerin genç olanları gün geçtikçe daha fazla katılmaya başlamışlardı. 4 duvar arasında kapalı bir yerde yapacak bir şeyleri yoktu.
Bazen Ölüm Meleği koşmaya yada spor yapmaya çıkar ondan da yardım alırlardı Asit ve Ateş.
Bu arada Berna ile Ateş tekrardan yakınlaşmaya başlamışlardı. Berna hırslı bir kız olduğu için Askerlerden birini kafalamak derdindeydi sadece. Kenan bu işe bozuluyordu. Fakat Ferit in olayında Askerlerin aldığı tutum onu durduruyordu. Çünkü her hangi bir tepki gösterdiği takdirde bu tepki hayatına mal olabilirdi. Eğitimlere katılıyor Berna nın Ateş e kur yapmasına göz yumuyordu. Bu arada Asit Fulya dan sıkılmıştı. Sevişiyorlar yatıyorlar başkada bir şey yapmadıklarından dolayı ilişkileri monotonlaşmaya başlamıştı. Asit yeni heyecanlar arıyordu. Bu heyecanı da Fulya nın kız kardeşi Damla da buldu. Damla 15 yaşında bir kızdı. Fakat Asit için fark eden bir şey yoktu. 4 Duvar arasında fareler gibi sıkışmış ve kendine heyecan zevk arayan bir adam haline gelmişti. Mustafa gün geçtikçe izmirli Pelin e aşık olmuş kendini kaptırmıştı bütün gününü onunla geçiriyordu. Liseli aşıklar gibiydiler. Mutluydu ve sorun yoktu. Tuncay ise genelde Ölüm Meleğiyle spor yapıyor geri kalan zamanını ise Dilara ile takılıyordu. Aralarında Dilara ile bir şey var mıydı yok muydu uzaktan bakanlar anlam veremiyordu. Fakat Dilara nın hisleri Tuncay dan hoşlandığının açıkça kanıtıydı. 
Sansar genellikle eğitimlere katılıyordu. Ferit ise genellikle odasında takılıyor gerekmedikçe insan içine çıkmıyordu. Mustafa ya ve Pelin den nefret ediyordu. Çünkü Pelin onu aşağılamış hissediyordu. Mustafa nında Tecavüze uğradığını Pelin e söylemesi iyice sinirlerini bozuyordu Feritin. Ölüm Meleği ise spor yapıyordu Tuncay ile. Koşarken sohbet ediyorlardı. Geri kalan vakitlerinde ise genellikle odasında geçiriyordu. Eski manken olan Esin Ölüm Meleğinin Feritti koruduğundan beri ondan korkuyor gerekmedikçe konuşmuyordu. Hayalinde kurduğu Ölüm Meleği  Adaletli biriydi. Ama Ferit i koruması Esinin hayallerini yıkmıştı. Esin in hayalinde kurduğu prens Ölüm Meleği değildi. Ölüm Meleğinin de bu durum pekte umurunda değildi. Arzu ise rakibi kalmadığı için çok rahattı. Ölüm Meleğiyle fırsat buldukça vakit geçirmeye çalışıyordu. Onun gönlünü kazanmak için elinden geleni yapıyordu.

Gece yarısı : 
Ateş yatağına uzanmıştı. Aniden kapısından tak tak diye ses geldi. Birden irkildi ve toparlandı. Gel kapı açık demişti. Gelen kişi Berna ydı. 
Berna : Napıyorsun burada tek başına ? 
Ateş : Hiç dinleniyorum bugün eğitim biraz yorucu geçti. 
Berna : Bu insanların hepsini hayatta tutmak tekrardan hayata bağlamak için çok caba gösteriyorsun. 
Ateş : Bunun için yetiştirildiğimi unutuyorsun. 

Berna Ateş in hemen yanına oturdu. Berna nın bacakları Ateş in bacaklarına değiyordu. Çok yakındılar. Berna nın vücudu ile Ateş in vücudu yapışmıştı birbirine. 

Berna : Seni çok özledim.

Ateş ten ses çıkmamıştı. Berna aniden Ateş in boynunu öpmüştü. Ateş ten gene tepki gelmeyince Berna özür dilerim bu benim hatam buraya hiç gelmemeliydim diyerek kapıya hızlıca yöneldi kapıyı açtı Ateş kapıyı eliyle kapattı. Berna yı kapıya doğru yasladı ve dudaklarından öpmeye başladı. Berna nın üzerindeki kıyafetleri kopartırcasına çıkarttı. Berna yı çalışma masasına doğru domalttı. Bir eliyle ensesinden tutarak pantolonunu çıkartı. Berna ya sert davranıyordu. Berna nın canı acıyor ama çok ta zevk alıyordu. Ateş Berna ya çok sert davranıyordu. Daha önceki sevişmelerinde bu kadar sert davranmamıştı halbuki. Fakat Berna bundan şikayetçi değildi. Canı yanıyor fakat çok ta zevk alıyordu. Sonra birlikte orgazm oldular. Ateş in durmaya niyeti yoktu. 
Ateş bu sefer de Berna yı yatağa doğru fırlattı. Üzerinde gidip gelmeye başladı. Berna ise defalarca orgazm olmuştu. 
Bu sefer de Berna Ateş i yatırdı Ateş in ellerini yatağa bağladı o sırada gözlerini de bağladı. Berna Ateş in bütün vücudunu öpüyordu. Ateş ise çok zevk alıyordu. Berna Ateş in üstüne sırtı Ateş e dönük şekilde oturdu. Dakikalarca bu şekilde kaldıktan sonra iki tarafta orgazm olmuştu. Berna Ateş in yanına yattı kafasını göğsüne koydu. Ellerini çözdü. Bir kaç saat hiç konuşmadan o şekilde yattılar. Berna Ateş i öptü ve odasından çıktı. 
Ateş duş alıyordu. Yıkandı güzel bir şekilde. Tam duştan çıkarken bir havlu uzatıldı kendisine. İrkildi bir an korktu. 
Ölüm Meleği : Romeo saatler olsun.   
Ateş : Sağ ol abi. 
Ölüm Meleği : Dün gece buradaki ateşli piliç kimdi ? 
Ateş : Sen nereden biliyorsun ki bunu . 
Ölüm Meleği : Odanın haline bakarsan ve kokuya burada dün gece bir şeyler olmuş. Ayrıca odalarımız yan yana porno izlemiyorsan ki izlemiyorsundur ! burada dün biri olması gerekiyor ! 
Ateş : Kızın tekiydi. 
Ölüm Meleği : O Kız kimdi ! 
Ateş : Bernaydı. 
Ölüm Meleği : 2 Yıldır Ellerinin derisi kalktı yalnızlıktan ! şimdi sikmek için kendine Berna yımı buldun ? aferim Ateş aferim. Seninle gurur duyuyorum ! 
Ateş : Abi açıklayabilirim. Beni yargılamadan önce bir dinle. 
Ölüm Meleği : Neyini dinleyeyim Ateş ! Kızın zaten bir erkek arkadaşı var ! Biz bumuyuz !  
Ateş : Biz Tekirdağ polis istasyonunda ölümüne sebep olduğunuz kadınlar kızlar ve polislerde değiliz! yada geçen gün ölen 4 sivil de değiliz. biz katil de değiliz. Adamlar sadece işlerini yapıyorlardı ! 
Ölüm Meleği : Evet Bizim işimizi yapıyorlardı ! Tek bilmedikleriyse bunda berbat olduklarıydı ! 
Ateş : Biz katil miyiz Ölüm Meleği ! 
Ölüm Meleği : Evet ben bir katilim. Kız gibi duygusallaşmaya ağlamaya gerek yok ben gerçeği kabul ettim. 
Ateş : Ben Berna sayesinde bu kadar iyi bir asker oldum ! 
Ölüm Meleği : Hayır , Sen Annemiz ve Babamız Öldüğünde Akrabalarımız bizi istemedikleri zaman ASKER oldun ! Keramet Berna da olsa yanındaki bücür de asker olurdu ! Biz bu değiliz Ateş ! 
Ateş : Biz katil de değiliz ! Berna yı hala çok seviyorum ! 
Ölüm Meleği : Bu tam bir saçmalık ! Senin hiç mi gururun yok ! ilişkini bitireceksin ! 
Ateş : Senin hiç gurun yada haysiyetin yok mu ? 4 sivil i vahşiy ce öldüren adamına sahip çıktın ! ben berna yı seviyorum dediğimde ise bana ahlak dersi vermeye çalışıyorsun! Tekirdağ polis istasyonunda Ölen o kadar sivilden bahsedelim istersen ? Yada mustafa nın vurduğu 17 yaşındaki o çocuktan ! Benim yaptığım sana göre hata olan şeyleri Mustafa yada başka biri yapsaydı arkasında olurdun ! ama benim arkamda değil hep karşımda oldun . 
Ölüm Meleği : Sen benim kardeşim onlar ise adamlarım ! 
Ateş : Senden bu yüzden nefret ediyorum ! Adamlarına verdiğin değerin yüzde 1 ini bana vermedin ! 
Ölüm Meleği : Biliyorum ! ikimi zinde iyiliği için o kızdan uzak dur! 

Ölüm Meleği Kapıyı çarparak çıktı odadan. Ateş ise yatağına oturdu. Saçlarını geriye doğru attı eliyle. Lanet olsun ! diyebildi.  Ölüm Meleği kapalı spor salonun da kum torbalarını yumrukluyordur. Kum torbasına her vurduğunda öldürdüğü bir adam geliyordur aklına. Daha da şiddetli vurmaktadır. Her yumruğunu daha da sert bir şekilde kum torbasına vurur. Tekirdağ Arama ve Kurtarma Polis istasyonunda Ölenler gelir aklına daha da sert vurmaktadır. Son olarak köyde vurduğu o ufak kız gelir aklına. Kum torbasını patlatırcasına vurmaktadır. o sırada salona Arzu gelir. 
Arzu : Naber canım ? 
Ölüm Meleği : İyiyim 
Arzu : O kum torbasının yerinde olmak istemezdim. Cansızları bile öldürmekte iyisin. 
Ölüm Meleği : Sanırım. 
Arzu : Bana dövüşmeyi öğretir misin ? 
Ölüm Meleği : Tab ikide. 

Ölüm Meleği Kum torbasını yumruklamayı bırakır. O zaman dışarıda koşacağız. Ama önce git üstüne eşortman filan giy. Arzu neden eşortman ? Ölüm Meleği : Ben yanımda böyle kısacık bir şort giymiş bir kızı dolaştırmam. Arzu bu lafın üstüne gülmüştü. 
Ölüm Meleği ile birlikte Arzu koşuyorlardı. Arzu : Merak ediyorum sigara ve alkol de sınır tanımıyorsun ? bu kadar enerjiyi nereeden buluyorsun ! 
Ölüm Meleği : Sürekli koşuyorum sürekli çalışıyorum. İşimin olmadığı bir gün spor yapmadığımı gördün mü sen benim. 
Arzu : Hayır. Bana dövüşmeyi öğreteceğini sanıyordum. 
Ölüm Meleği : Önce kondisyon sonra sanat. Eğer ki vücudun yorulur ise en iyi dövücüsü ol dünyanın gene de kaybedersin. 

Arzu ve Ölüm Meleği Koşarken camdan Tuncay ve Sansar onları izliyordu. 
Tuncay : Sen daha önce hiç Ölüm Meleği nin bir kızla koştuğunu gördün mü ?
Sansar : Hayır görmedim.
Tuncay : Dünyanın sonu geliyor ...
Sansar : Sanırım. 

Artık gün bitiyor ve yavaş yavaş gece oluyordu. Ölüm Meleği Tuncay ve Sansar içiyorlardı. Sansar cd çalara bir şarkı koydu. Hiç biri konuşmuyordu. 

Bülbülüm altın kafeste bülbülüm altın kafeste 
Öter aheste aheste öter aheste aheste 
Ötme bülbül yarim hasta ötme bülbül yarim hasta 
Ah neyleyim şu gönlüme hasret kaldım sevdiğime 
Ben sana aldanamam yarim ben sana dayanamam 
Ben sana aldanamam yarim ben sana dayanamam 
Bülbülleri har ağlatır

Aşıkları yar ağlatır 
Ben feleğe neylemişim 
Beni her bahar ağlatır 
Ben sana aldanamam yarim ben sana dayanamam 
Ben sana aldanamam yarim ben sana dayanamam 

Konuşmadan şarkıyı dinliyorlar giden gençliklerine üzülüyorlardı. Şişedeki son içkiyi de içmişlerdi. Sansar ben yatıyorum diyerek kalktı. Tuncay ise bir şişe daha viski getirmişti. 
Ölüm Meleği : Kim içecek bunu ? 
Tuncay : Sen ve ben.  Bugün yanında bir kızla koşuyordun ? Dünyanın sonu geldiğini düşündüm. 
Ölüm Meleği : Sanırım geldi Moruk. 
Tuncay : Canını sıkan şey nedir ? 
Ölüm Meleği : Kardeşim canımı sıkıyor. 
Tuncay : Neden ? Ne oldu. 
Ölüm Meleği : Kardeşim benim internette porno aratırken bile suçluluk duyan vicdanlı biriydi. Değişiyor vicdanı yok oluyor. 
Tuncay : Hepimiz gibi. Fare gibi sıkışıp kaldık burada. 
Ölüm Meleği : Ölümü Öldüremeyiz Tuncay ! Vicdan hepimizi korkak yapar ! Hepimizi. 
Tuncay : Haklısın. 
Ölüm Meleği : Bu dünya zombilerin dünyası Tuncay. Yeni dünya ya ayak uydurmalıyız. Yoksa ölüp gideceğiz. 


Bu sırada Pelin ile Mustafa sex ten sonra oturmuş sigara içiyorlardı. 
Pelin : Aşkım Ailemi bulmam gerekiyor. 
Mustafa : Nasıl bulacaksın ?
Pelin : Bilmiyorum ama ailemi aramalıyım. Yarın ben yola çıkmak istiyorum 
Mustafa : Hayatta olmaz seni tek başına bırakamam. seni yalnız gönderemem 
Pelin : Seni tehlikeye atamam ben ! 
Mustafa : Bende seni yalnız gönderemem . 
Pelin : Olmaz aşkım seni tehlikeye atamam ben. 
Mustafa : Ben Ölüm Meleği ile konuşmam gerekiyor bu konuyu ! 
Pelin : Ondan izin almak zorundamıyız ? 
Mustafa : Elbette değiliz. İzin de almıyoruz !  Sadece söyleyeceğim biz onla kendimi bildim bileli arkadaşız ! 
Pelin : Peki aşkım sen bilirsin. Ya izin vermezse gitmemize 
Mustafa : Başta karşı çıkar sonra ise verir. Ben gideyim bakayım şuna. 
Pelin : Yatmıştır o. 
Mustafa : Saat daha 1 Tuncay la kafa çekeceklerdi yatmaz daha . 

Mustafa Pelin i öptü. Aşağıya indi. Tahmin ettiği gibi Ölüm Meleği ve Tuncay içki içmeye devam ediyorlardı. Mustafa yanlarına oturdu. 
Mustafa : Afiyet olsun. 
Ölüm Meleği : Sağ ol 
Tuncay : Gel sende iç. 
Mustafa ya da bir duble viski koydular. 
Ölüm Meleği : Nasıl gidiyor Moruk  ? 
Mustafa : Nasıl gitsin hep aynı kanka değişen bir şey yok. 
Ölüm Meleği : İyi bakalım. 

Mustafa Tuncay ve Ölüm Meleği beraber bir kaç duble viski içtiler. Mustafa söylemek için kıvranıyordu. Ölüm Meleği ve Tuncay sohbet ederlerken bir anda söze girdi. 

Mustafa : Ben ve Pelin izmir'e Pelin in ailesini bulmaya gideceğiz. 

Tuncay ve Ölüm Meleği bir anda sustu. Mustafa tekrar etti. 

Mustafa : Duymadınız sanırım Ben ve Pelin izmir'e Pelin in ailesini bulmaya gideceğiz. 
Tuncay : Duymasına duyduk ta şaşırdık biraz. 
Mustafa : Şaşırılacak bir şey yok kuzen. Karar verdik yarın gidiyoruz. 
Tuncay : Gidilecek bir şey var sa bizde geliriz. Fakat günler geçti. 
Mustafa : Aynen kuzen günler geçti ama napalım. Umut ... 
Tuncay : Samanlıkta iğne arayacaksınız yani . 
Mustafa : Bilmiyorum. 
Ölüm Meleği : Eşeğin Amına suyu kaçırdın artık Mustafa ! 
Mustafa : Niye kuzen. 
Ölüm Meleği : Pelin kim amına koyayım kaç gündür tanıyorsun da bizi geçtim kendini tehlikeye atıyorsun ! 
Mustafa : kanka ben kimseyi tehlikeye atmıyorum sadece olanı söylüyorum. 
Ölüm Meleği : Orada birilerini aramak ! 
Mustafa : Elimden geleni yapacağım bulabilmek için. 
Ölüm Meleği : Orada canlı birilerini bulmak ! 
Mustafa : Elimden geleni yapacağım ! 
Ölüm Meleği : İnternette gir canlı birilerini bul izmir de ! 
Mustafa : Nereden bulayım ! 
Ölüm Meleği : Ya Mustafa kafa yımı buldun kendine gel ! 
Mustafa : Senden izin alan yok gidiyorum yarın ben ! 
Ölüm Meleği : Gitte öldür kendini ! Geri zekalı 
Mustafa : Seviyorum napayım tek mi göndereyim kızı. 
Ölüm Meleği : Amına koyduğumun yerinde herkes romeo oldu 2 günde. 
Mustafa : Ne alakası var kanka . 
Ölüm Meleği : Kız seni kullanıyor. Bunu göremeyecek kadar kuş beyinli olmana üzülüyorum sadece . 
Mustafa : Hayır kullanmıyor ! 
Ölüm Meleği : Almanyada yaşayan her çirkin Türk kızının mutlaka Türkiye de onu alacak bir akraba oğlu vardır . O akraba oğlu gibi davranmaktan vazgeç ! 
Mustafa : Kararım kesindir ! 
Ölüm Meleği : Deneme yapalım mı ? Kıza de ki ben gelmiyorum sen kendin git ! Kız kendisi gider ise arkasından takip edelim ! hodri meydan ! 
Mustafa : Ya ne kullanacak beni. Sen yanımda olsan da olmasan da gidiyorum ben ! 
Ölüm Meleği : Ne halin varsa gör ! Ailesinin yeri yurdu bir adresi olsa tamam gidelim gene itiraz etmeyeceğim. 
Mustafa : Ev adresleri var kanka.
Ölüm Meleği : Allah a çok şükür içim e su serptin hemen çıkalım o zaman yola bekletmeyelim . Sen de damatlıklarını giy çukalata da yaptırt isteyelim kızı ! 
Mustafa : Off kanka offf. 
Ölüm Meleği : Ben yatıyorum. Tuncay bu geri zekalıya sahip çık ben uyuyorken gitmesine izin verme yarın konuşacağız. 
Tuncay : Tamam moruk. 

Ölüm Meleği Hızlı adımlarla odasına doğru çıkar.  Yatağına kıyafetleri ile yatmıştır. ve uyuya kalır. 
Sabah olmuştu odasına hızlı bir şekilde Asit girdi. 
Ölüm Meleği : Ne oluyor amına koyayım. Kerhane ye mi giriyorsun yavaş be oğlum. 
Asit : Patron Mustafa gitti. 
Ölüm Meleği : Nereye gitmiş ! 
Asit : Patron tampon bölgeden çıkarken gördüm. hemen sana koşup haber vereyim dedim. 
Ölüm Meleği : Lanet olsun. 

Ölüm Meleği Apar topar üstünü giyindi. Koşar adımlarla merdivenleri indi. 
Ateş : Abi nereye gidiyorsun ? 
Ölüm Meleği : Öbür am salağı bulmaya ! 
Ateş : Bende geliyorum. 
Ölüm Meleği : Hiç bir yere gelmiyorsun. Berna nın vajinası ile bulanmış kafanı temizlemeden kafanı dışarıya bile çıkartmıyorsun ! 
Ateş : Abi ama.. 
Ölüm Meleği : Lafımı ikilettirtme bana ! Dünyada kıyamet koparken 5. yıldızlı otelde zevki sefanı sür. 


Ateş bu lafların üstüne susup kalmıştı. 

Ölüm Meleği : Beyler burayı kontrol altında tutun. Şu salak kendini öldürmeden sessizce gideyim alayım geri getireyim.
Asit , Sansar , Tuncay : Anlaşıldı. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder