uyarı

Lütfen Dikkat. Mause ile aşağı inme sorunu yaşıyorsanız ; klavyenizdeki yön tuşları ile aşağıya inerek kitabı okuyabilirsiniz. Tarayıcınız Google Chrome ise böyle bir sorun yaşayabilirsiniz.
Site Yönetimi bu aksaklıktan dolayı sizlerden özür diler.
Eser Kanunu Koruma Yasasından : Bu Eser Yazar Tarafından İzin Alınmadan Başka Bir Yerde Yayınlanamaz. İsimler Ve Kişiler Değiştirilip Kopyalanamaz. Eserin İzinsiz Yayınlandığı Takdirde Yayınlayan Kişiler Hakkında Yasal Yollara Başvurulacağını Beyan Ederim.

Romanın Son Haberlerini Almak İçin www.facebook.com/zombilerindunyasi sayfasından bizleri takip edebilirsiniz.

İLETİŞİM : zombilerin.dunyasi@gmail.com

25 Şubat 2012 Cumartesi

13. Bölüm Mortem Külleri

Günler gelip geçiyordu. Hapishane hayatı normale dönüyordu. Davetsiz gelen askerlerin ve mortem üstünün etkisi unutulmaya konuşulmamaya başlanmıştı. Herkes kendi halinde yaşantılarına devam ediyordu. Psko soldiers bir yanda siviller bir yanda kimse kimseye bulaşmadan devam ediyordu hayat. 
Televizyonda hiç sinyal yoktu. TRT 1 Yayın yapıyordu sadece TRT 1 in yaptığı yayın ise sadece saklanma yerlerini gösteren bir bant kaydıydı. Sürekli aynı ses ve aynı görüntüler yayımlanıyordu. Ara ara çok nadir dışarıdan görüntülerde ekrana geliyordu. Gelen görüntüler psko soldiers başta olmak üzere herkesin umudunu biraz daha geriye itiyor ama bunu kimse birbirine söylemiyordu. 




Yemekhane : 


Asit : Beyler Adamlar yerimizi deşifre etti. İstediklerini verirsek mortem üstünde rahat rahat yaşayabiliriz. 
Ateş : Evet arkadaşlar Asit haklı. Alfa - Star ı yok edelim ve paşalar gibi mortem de yaşayalım. 
Sansar : Olabilir aslında.. Kaç kişiler Mustafa ? 
Mustafa : 7 kişi saydım ama daha da fazla olabilme ihtimali de var. Ama 200 e yakın sivil olduğu belli. Belkide daha fazla. 
Asit : Sivilleri kontrol ederiz. Sorun olmaz. Onların pek problem çıkartacağını düşünmüyorum.
Ateş : Evet onları korumamız altına alırız. O zaman bir problem çıkmaz. 
Sansar : En büyük rütbe ne Mustafa içlerinde. 
Mustafa : Normal er hepsi. En büyüğü de çavuştu . 
Ateş : Bunlar neden bu kadar önemliki ? alt tarafı erlerden oluşan organize olmuş bir avuç amatör ! 
Ölüm Meleği : Onlar amatör değil Ateş..


Ölüm Meleği nin yemekhaneden içeri girip tek söylediği söz psko soldiers üyelerinde bir şaşkınlık yaratmış hepsi birbirine bakıyordu.  

Ölüm Meleği : Mustafa ve Beni iki dakikada paket ettiler . 
Ateş : Ama Mustafa diyor ki .. 
Ölüm Meleği : Mustafa diyor o diyor bu diyor ? Kim olduklarını biliyor musun ? 
Ateş : Hayır. 
Ölüm Meleği : Aranızda Alfa - Star ın kim olduğunu bilen birisi var mı ? 


Kimseden hiç bir laf çıkmamıştı. 


Ateş : Kanları akıyorsa öldürebilirsin bunu bana sen söylemiştin .. 
Ölüm Meleği : Yanlarına yeterince yaklaşacak vakti bulursan öldürebilirsin. 
Sansar : Bir kaç erden kim korkar ki ?
Ölüm Meleği : Size yemin ederim bir operasyona çıkalım daha ne olup bittiğini anlamadan hepimizi öldürürler. 
Ateş : Abi beş dakikada paket edilmen seni baya korkutmuş. 
Ölüm Meleği : Ateş sana ne oldu ? İyice acımasız birine döndün ! 
Ateş : Senden öğrendim abi ! Sen nasılsan bende oyum. Sen bunları tanıyorsun içlerine girsek dost gibi bir boş anlarında hepsini ortadan kaldırsak ? 
Ölüm Meleği : Abin yeterince pislik değil zaten bir de adam satma olayına girsin. 
Asit : Patron Ateş haklı .. 
Sansar : Bencede.. 
Tuncay : Bu mortem üstü neden bir kaç er in ortadan kalkmasını istiyor ki ? 
Ölüm Meleği : Amerika ya gönderilen tek timdi. Oradan geriye kimse dönmediği sanılıyordu. Ama nasıl olduysa dönmeyi başarmışlar. Yedisi o cehennemden çıkmış. 
250-300 Kişilerdi onlar. Hepsi sen ben gibi Adrenalin tim inden özel seçilmiş askerler. Çok fazla eğitim aldılar fakat. Biz onların posasıyız. Er olduklarına bakmayın. En büyük rütbe onlarda çavuş ! Amerika daki cehennemden kurtulan dünya üzerindeki tek askeri birlik ! 
Sansar : Ne diyeceğimi bilemiyorum.. 
Ateş : Biz Berna ile ömür boyu bu dört duvar arasında yaşamak istemiyoruz . 
Ölüm Meleği : Fikrin nedir Ateş bey ? 
Ateş : Alfa - Star dan korkuyorsun anlayabiliyorum !
Ölüm Meleği bir anda Ateş e bağırmaya başlar. 


Ölüm Meleği : Ben onlardan değil ! Size bir şey yapmalarından korkuyorum ! Mortem in izmir üstünü o küçümsediğiniz yedi asker ele geçirdi ! Mortem buraya iki üç ayakçısını yolladığında dizinizin bağı koptu heyecandan ne bok yediğinizi şaşırdınız. Ama o küçümsediğiniz Alfa - Star 7 kişiyle koca üstü ele geçirdi. 
Ayrıca hepiniz bakıyorum da göt korkusuna mortem ci oluverdiniz. Utanmasanız adrenalin timlerinden birine katılarım diyeceksiniz. 


Ölüm Meleği odadan çıkarken boynundaki damarlar çıkmış. Çok sinirlenmişti. Ekibi gözlerinin önünde çözülüyor dağılıp gidiyordu. Kardeşini artık tanıyamıyordu bile çok değişmişti kardeşi. Berna nın etkisi altına girmiş ve ona kapılıp gitmişti. Kardeşini kaybetmek üzereydi. Aslında bütün kontrolü kaybetmek üzereydi. Siviller zaten Ölüm Meleği ne artık güvenmiyorlardı. Askerler de ona karşı bağlılıklarını yitirmeye Ölüm Meleği nin verdiği kararları sorgulamaya başlamışlardı. Ateş ile Berna hep birlikte takılıyor - Asit Fulya yada Pelin le ilgileniyor. Mustafa kaybettiği Pelin in acısını çekerken içine kapanmış. Tuncay Dilara ile yakınlaşırken ortalığı idare ediyor. Sansar ise Buket ile aralarında bir ilişki başlamak üzereydi. Ölüm Meleğini tek bırakmayan eskiden çavuş u olan Sansar olmuştu. Sansar genede saygısını ve iradesini ortaya koyarak Ölüm Meleği ni destekliyordu. Tuncay da Ölüm Meleği ni destekler nitelikteydi. Fakat Ölüm Meleği nin kardeşi Ateş - Ölüm Meleği ne içten içe bir kin beslemeye başlamıştı. 

Ateş in odası o gece;

Berna : Ne zaman gideceğiz aşkım buradan ? 
Ateş : Bilmiyorum Berna . Abim Alfa-Star ı yok etmemize izin vermiyor. 
Berna : Abin mi veriyor bu kararları ? 
Ateş : Hayır hepimiz ortak alıyoruz fakat genede askerlerden Tuncay Sansar ve Asit hala onun sözünden çıkmıyorlar. 
Berna : Hepinizi korkutuyor çünkü. Tehlikeli 
Ateş : Evet tehlikeli 
Berna : Ben burada insanlarla iç içe dip dipe göt götte yaşamak istemiyorum artık Ateş ! 
Ateş : Şu an bekleyeceğiz Berna yapabileceğimiz bir şey yok. 
Berna : Bunalıyorum Ateş nefes alamıyorum anlamıyor musun ? 
Ateş : Anlıyorum inan bana anlıyorum 
Berna : Beni anlamıyorsun ! 


Berna odadan ağlayarak çıkarken Ateş kolundan yakalar. Berna Ateş e ağlayarak ve göğsüne doğru vurarak Bırak beni canımı acıtıyorsun diye bağırır. Ateş Berna yı bıraktı. Berna hızlıca odadan çıkarak kapıyı sertçe çarptı. 
Berna merdivenlerden hızla aşağıya doğru koşar adımlarla indi bir yandan ağlıyordu bir yandan ise koşuyordu.Elini yüzünü yıkamak için lavabo ya girdi. Yüzünü yıkıyordu. Kafasını kaldırdı lavabodan ve arkasında Kenan nı gördü. Bir anda sıçramıştı korkudan. Kenan a doğru hızlıca döndü ve Kenan ı öpmeye başladı Berna. Kenan Berna yı duvara doğru dayadı. Pantolonunu çıkardı Berna nın arkasına geçti. Berna nın iç çamaşırını eliyle yırttı. Berna nın kalcalarına iyice yanaşan Kenan Berna nın içine girip çıkmaya başladı ve Bir yandan da Berna nın saçlarını çekiyordu. Berna kendini tamamen Kenan a bırakmıştı. Hızlıca devam etti Kenan. Sertçe Berna nın içine girip çıkarken Berna zevk çığlıkları atıyordu. Berna ve Kenan sarsıla sarsıla zevkin doruklarına çıkmıştı. Bir sigara yaktılar beraber. Gene eski günlerde olduğu gibi.
Berna saçını üstünü başını düzelti. 
Kenan : Tekrardan birlikte olacak mıyız ?
Berna : Hayır tabikide.
Kenan : Bunu neden yaptık ? 
Berna : Senle sevişmeyi özlediğim için olabilir.
Kenan : Ama tekrardan..
Berna : Tekrardan filan bir şey yok.
Kenan : Herşeyi anlatacağım Ateş e
Berna : Anlat bana tecavüz ettiğini söylerim ! Sana ne yapar bir düşün !
Kenan : Seni Orospu !
Berna : Ateş e çantasına eroini senin koydurtuğunu söylememe ne dersin ?

Berna Kenan ı yanağından öptü

Berna: Ben ne zaman istersem yaparız istemezsemde yapmayız olay bu kadar basit. Anladın mı Kenan Bey ?

Tuncay Sansar ve Ölüm Meleği ufak yemekhanede içerlerken yanlarına Asit geldi. Asit  kameralarda radarlarda sorunlar olduğunu söyleyip onlara bakmak için dışarıya çıkacağı bilgisini verdi. Ölüm Meleği bizde gelelim dedi. Fakat Asit. 5 Km lik alanın zaten güvende olduğunu tek giderse kendisinin daha rahat çalışacağını söylemesi üzerine tamam demişlerdi. Asit akşamın dokuz bucuğunda oradan ayrıldı.
Mustafa odasında yalnız başına içerken sızmıştı. Tuncay Sansar ve Ölüm Meleği üçlüsü küçük yemekhanede içmişler eğlenmişler gece geç vakitlerde uyumuşlardı. Ateş odasında uyumuş Berna da yanına gelmiş birlikte uyumuşlardı. Tuncay ve Ölüm Meleği çok içmişlerdi. Moralleride bozuk olduğu için sabah 'a kadar oturup eski anılardan eski dostlardan konuşup sabah ın ilk ışıklarına kadar içmişlerdi.
Öğlen vakti olmuştu. Ölüm Meleği Tuncay Sansar Mustafa hala uyuyorlardı. Asit daha gelmemiş. Ateş Berna Fulya Arzu da küçük yemekhanede oturmuş kahvaltı yapıyorlardı. Her zaman ki gibi Televizyon açık fakat tek bir şey gösteriyordu. Zombilerin olmadığı yerler ve gidilebilecek askeri üstler.
Birden yayın değişti. Herkes gözlerini televizyona dikmişti.
Son Dakika !
Spiker : Acil bir gelişme oldu sayın seyirciler. İzmir deki Mortem üstü gece geç saatlerde zombilerin saldırısına uğradı. Nereden geldikleri belli olmayan zombiler orada bulunan vatandaşlarımızın hepsini öldürdüler. Mortem İzmir üstüne sığınan bir çok ünlü iş adamı, Ünlü sanatçılar da hayatlarını kaybettikleri tahmin ediliyor. Yetkililer Mortem üstünün kapalı bir alan olduğunu ve saldırının gece geç saatlerde olduğu için sivillerin kaçamadıklarını bildirdiler. Oraya ulaşmaya çalışan vatandaşların Manisada ki üstte gitmeleri için uyardı. Zombiler vatandaşlarımızı gece uykularında canlı canlı yiyerek öldürdüler. Mortem üstünden helikopter ile çekilmiş görüntüler az sonra.
Ateş : Lanet olsun. Bizden hızlı davrandı zombiler. Buradan kurtulmak için tek biletimizi de zombilere kaptırttık ! Lanet olsun. Arzu abimi çağırırmısın ?
Arzu : Tabi..

Arzu Ölüm Meleği ni uyandırmaya gitmiştir. O sırada İzmir Mortem üstünden helikopter görüntüleri gelmeye başlamıştır. Ölüm Meleği üstünü bile giymeden apar topar yemekhane ye doğru koştu.  
Onun koşmasına ve gürültüsüne karşılık Tuncay, Sansar ve Mustafa da uyanmıştı. Onlarda hızlıca Ölüm Meleği nin peşinden koşarak gittiler.
Ölüm Meleği ufak yemekhaneden içeri hızlıca girdi ve bir anda yavaşladı. Gözlerini televizyondan alamıyordu. Görüntülerde Mortem İzmir üstünde zombilerden başka hiç bir şey yoktu.  Ölüm Meleği bir sandalyeye oturdu.
Helikopter görüntülerinde Alfa-Star Kamuflajı olan dört askerin bir kadını yediği gözüküyordu. Görüntü uzak olduğu için Alfa-Star dan kim olduğu belli olmuyordu. 
Görüntüleri dikkatlice izlediler. Görüntüler artık bitmişti. Haber Spikeri kadın bir konuğu olduğunu söyledi. O konuk Timur Menderes ti. Timur Menderes Adrenalin üstünün komutanlarından yalnızca bir tanesiydi.    
Spiker : Dün geceki üzücü saldırıda kaç kişi hayatını kaybetti ?
Timur Menderes : 400 kişi diye tahmin ediyoruz. İçinde çok değerli devlet büyüklerimiz ve değerli iş adamlarımız; bazı dizi ve ses sanatçıları da var.  
Spiker : Güvenlik kameralarından izlediğiniz de ihmal var mı ?
Timur Menderes : Hayır yok. Oradaki Askerlerimiz Alfa - Star Timinin üyeleriydi.  Onlar Türkiye nin en iyi asker topluluğuydu. Eğer gece olmasaydı saldırı ve adamsızlıktan dolayı nöbet yerlerinde siviller olmasaydı bunlar olmazdı. Alfa-Star Zombi istilasına uykudayken yakalandı. Yoksa Amerika daki büyük cehennem den bile sağ çıkan dünya üzerindeki tek birlik.
Spiker : Onlardan haber alamıyor musunuz ? 
Timur Menderes : Görüntülerde de gördüğünüz üzere Alfa - Star Timinin son üyeleride bu ülke bu vatan için canlarını vermişlerdir. Orada sivilleri bırakıp çok kolay kaçabilirlerdi. Aldıkları eğitim gereği kaçmadılar. Bir tanesi canını verene kadar ateş etmeye devam ediyor güvenlik kamerası görüntülerden..

Ölüm Meleği kendi kendini duyacak şekilde fısıldadı.
Ölüm Meleği : Mirza ...

Spiker : Hala evlerinde mahsur kalan insanlarımız için ne diyeceksiniz ? 
Timur Menderes : Telefon numaralarımızı arasınlar eğer kurtululacak bir noktada iseler kurtaracağımızdan ve güvenli yerlere yerleştireceğimizi bilsinler.
Spiker : Bu hastalığın kesin bir tedavisi var mı ? 
Timur Menderes :  Hastalığın kesin tedavisi üzerinde bütün dünya çalışmalarını sürdürüyor. Bu hastalığında gripten , aidsten yada her hangi bir mikroptan farkı yok. Tek farkı daha hızlı yayılması. Ve insanlarımızı deliye çevirmesi.
Spiker : Son olarak eklemek istedikleriniz ? 
Timur Menderes : Halkımız sabırlı olsun. Yerlerinden ayrılmasınlar. Hepsini kurtarmaya geleceğimizden şüpheleri olmasın.
Spiker : Teşekkürler.. 


Küçük yemekhanede herkes buz kesmişti.
Ateş Adrenalin e dönme bileti ellerinden kayıp giderken çok sinirliydi. Sansar da artık adrenalin e dönemeyeceklerini anladı. Fırsat ayaklarına kadar gelmiş ama ters tepmişti. Tuncay için farketmiyordu. Ölüm Meleği ise arkadaşlarını kaybetmenin üzülmesini yaşıyordu.
Ölüm Meleği içinden : Seni şanslı hergele gene bu dünyanın kahrını bu dünyanın yükünü bana bırakıp gittin diye Mirza ve Sebastian a sitem ediyordu.
O sırada Ateş Ölüm Meleği nin yanına doğru geldi

Ateş : Gördün mü Ölüm Meleği . Efsane Alfa - Star bir kaç zombiye yenik düştü. New York Times 'ın yarınki manşeti . 
Ölüm Meleği : Ateş canım burnumda. 
Ateş : Senin yüzünden senin korkaklığın yüzünden Elimizdeki tek şansı. Adrenalin Tim ine dönmek için tek şansımızı da geri teptik. 
Ölüm Meleği : Ateş sus artık. 
Ateş : Bir kaç tane er öldü diye Ölüm Meleği yasta. Buda yeni bir şey! Tekirdağ da zombiler tarafından canlı canlı yenilmelerine göz yuman Ölüm Meleği değil mi ? bu. Yada Serseri Ferit tin intikamını alması için 2 masumun bir tanesi üstelik gebe birde Pelin in öldürülmesine göz yuman Ölüm Meleği değil mi bu ? 
Ölüm Meleği : Ateş yeter artık . 
Ateş : AVM de daha zombiye dönüşmeden öldürdüğün siviller ? peki. Yada o sığındığın köyde öldürdüklerin ? Alfa - Star a gelince mi Merhamet Meleği oldun başımıza ? 
Düpe düz korktun ! İtiraf et çok mu zor. Senin o korktuğun 7 Er'i Zombiler parçalayarak daha demin yediler. Üzüldüm fakat ölümleri benim elimden değil de zombilerin elinden olduğuna üzüldüm. 
Ölüm Meleği Küçük yemekhanedeki sandalyesinden kalktığı gibi Ateş e bir sağ kroşe vurdu. Ateş aldığı yumruğun etkisiyle yere düştü. Dudağı kanıyordu. Elini dudağına götürdü. Kanı baş parmağıyla sildi. Parmağına baktı. Sansar Ateş i kaldırmak istedi. Ateş bırak beni ben kalkarım diye Sansar a da bağırdı. Ateş yerden kalktı. Yemekhane nin çıkış kapısına doğru yürüdü. Berna yanına koşarak gitti. 
Ölüm Meleği : Allah kahretsin.  
Ölüm Meleği nin attığı son yumruk Ateş ile kardeşlik bağının tam anlamıyla kopmasına sebep oldu. 
Ölüm Meleği : Asit nerede ? 
Tuncay : Dün akşamdan beri görmedim. 
Ölüm Meleği : Sansar radardan bir bak nerede olduğunu bul. Telsizlede irtibata geç. 
Sansar : Tamam patron. 
Sansar hızlıca kontrol odasına gitti. 


Sansar yarım saat sonra Ölüm Meleği nin yanına tekrar geldi. 
Sansar : Nerede de olduğu gözükmüyor arabası onu halletmek için uğraşıyormuş. Konuştum kendisiyle dedi. 
Ölüm Meleği : Nasıl gözükmüyor arabası ? 
Sansar : GPS de bir bozukluk varmış sanırım. Kendisine sorarsın patron ben o kadar zekimiyim. 
Ölüm Meleği : Tamam . Ne zaman burada olacakmış. 
Sansar : Kesin bir saat vermedi ama işinin bitmek üzere olduğunu söyledi. 
Ölüm Meleği : İyi.  


12 Mart . Saat : 03 : 02 

Gece saat tam 03:02 yi gösteriyordu. Yangın var diye bağırdı biri var gücüyle. Tuncay yatağında sızmıştı. Yangını duyduğu gibi yatağından sıçradı. Neresi yanıyor diye düşündü. Hafif bir duman kokusu vardı ortamda odasının kapısını açtı hızla avluya doğru koşmaya başladı. Siviller de avluya doğru koşuyordu. Avluya vardığında koca bir duman vardı gök yüzüne doğru süzülen. Depo erzakların bulunduğu arka depo neden olduğu bilinmeyen bir sebepten dolayı cayır cayır yanıyordu. İçinde erzakların olduğu depo yanmaya devam ediyordu. Yangın deposundaki suyu duş için kullandıklarından yangına pek sağlıklı müdahale edemiyorlardı. Zaten müdahale edecek gibide değildi.  Tuncay yangının olduğu yere doğru gitti. Yüzüne sıcaklık vuruyordu ve yanıyordu. Deponon etrafı betondandı fakat çatı kısmı tahtadan olduğu için yukarıya doğru alevler yükseliyordu. Deponun demir kapısı bile kızarmaya başlamıştı. Depo ile Ceza evinin arası yaklaşık olarak 500 metre olduğu için yangının ulaşması pek mümkün değildi. Bütün siviller avluya çıkmış korku dolu gözlerle olanı biteni izliyor bazıları ise ağlıyordu. 
Lanet olsun dedi Ölüm Meleği. Zombilerin öldüremediği bizi, bu yangın öldürecek diye bağırdı. Oturdu içkisini içiyor bir yandan da yangını seyrediyordu. Herkesin umudu bir anda kırılmıştı.  Güneş doğmaya başladı. Yangın hala sönmeden yanmaya devam ediyordu. Alarm çalmaya başladı birileri radar a girmişti. Asit koşarak kontol merkezi odasına gitti. Radarda gördüğüne kara kara baktı ve tekrar koşarak aşağıya indi. Ölüm Meleği ne ziyaretçilerimiz var diyebildi. Ölüm Meleği Kim geliyor Asit ? 
Asit : Bu seferkilerin siviller olduğunu sanmıyorum patron. sanırım.. 
Ölüm Meleği : Sanırım ne ?
Asit : Sanırım zombiler yangını görüp bu tarafa doğru geliyorlar. 
Ölüm Meleği : Sayıları belli mi ? 
Asit : Radar a takılanlar ilk 11 noktaydı saniyeler geçtikce sayı artıyor ve radarda nokta sayısı fazlalaşıyor. 
Tuncay : Lanet olsun bir bu eksikti. 
Ateş : Çıkıp savaşalım . Hiç Olmaz sa başka bir yerden bunlara saldırı açıp o tarafa yöneltelim. 
Asit : Asker sayımız çok az bunu 6 asker ile başaramayız. 
Ölüm Meleği : Gardiyanlardan yardım alacağız ve sivillerden cağresi yok. Tuzak kuramaz mıyız Asit ? 
Asit : Düzenek hazırlamak için çok geç patron. 
Ölüm Meleği : Tuncay sen duyuru yap ! herkes toplansın. Asit sende krokiyi çıkart bu zombileri püskürtmenin bir yolunu bulmalıyız. 


Ölüm Meleği ile Ateş konuşmuyorlardı. Tuncay ve Ateş sivillere durumu anlattı. Bazıları hiç gönüllü değildi. Kendilerini riske atmak istemeyenler diğerlerininde cesaretini kırıyordu. Ateş Tuncay a bu iyi bir fikir değil kimse katılmayacak dedi. Eğerki zombiler kapıya ulaşırlarsa ; hapishanenin etrafını çeviren betonlardan içeriye giremiyeceklerini herkes biliyordu. Fakat içeriden de kimseyi çıkartmıyacaklardı. Herkes orada sıkışıp kalacaktı. Fakat kimse kendini tehlikeye atmıyordu.  Ölüm Meleği Ateş ve Tuncay ın yanına geldi. Kaç kişi gönüllü diye sordu Tuncay'a. Tuncay Hiç kimse diye cevap verdi. Ölüm Meleği sivillere doğru baktı ve şunları söyledi.  


Ölüm Meleği : Dışarıdaki şeylerden korkuyorsunuz bunu biliyorum. Bunu gözlerinizden de hissedebiliyor okuyabiliyorum. Erzak depomuz yandı. En fazla 3 bilemediniz 4 günlük yiyecek stoğumuz var. Hadi idare edelim bir hafta olsun. Bunun bilincindesiniz yada değilsiniz. Erzağımız bittikten sonra ki bitecek açlıktan ölmeye başlayacaksınız. Su içerek hayatınızı devam ettireceksiniz. Zombiler eğerki buraya ulaşırlar ise inanın bana o kapıdan bir daha çıkarsak bir daha içeriye giremeyiz. Yani burası bizim için tamamen biter. Biz siz olsanızda olmasanızda zombileri etkisiz hale getirmek için uğraşacağız. Fakat eğer ki zombiler kapıya yanaşırsa helikopter ile buradan gideceğimizi bilmenizi istiyorum. Size yalan söylemeyeceğim. Eğerki zombiler buradaki kapıya ulaştıkları takdirde biz buradan gideceğiz. Böyle bir yerde açlıktan ölmek gibi bir niyetim yok ! Dışardakilerin bildiği tek şey hayatta olmak daha iyi. Ve benimle zombileri püskürtmeye gelenlere yaşama garantisi vermediğimi bilmelisiniz. Hiç birinize yaşama garantisi vermiyorum. Fakat sizin başınıza benle savaşırken ( Kaçarken değil ) bir şey gelir ise ben sizin ailenizi elimden geldiğince koruyacağım. Ölülerinizi ailenize teslime etmeyeceğimide bilin ona göre bana katılın ! 


Kalabalık hala susuyordu. 


Peki dedi Ölüm Meleği Tuncay gidelim. Bunlarıda bırakalım. Zombileri savurursak savururuz savuramazsak buradan basar gideriz bunları savunacak değilim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder